Udvikling

​Vi lever af at producere elektronisk hardware som underleverandør til Dansk Industri, men vi kan jo ikke producere noget, der ikke eksisterer.

Derfor er elektronikudvikling et kernebegreb hos os; at udvikle vores hardware, sammen med dig og din udviklingsafdeling, til vi når en løsning på din opgave, et klart must. ​

Til den ende har vi både en fuld PC-udviklingsafdeling der står for elektronikudvikling, og et veludrustet mekanisk værksted, som er dedikeret mod at samarbejde med vore kunder om at finde netop den rigtige løsning til den stillede opgave.

Effektiv udvikling af jeres elektronik

Vi stræber efter at finde frem til en løsning, der både løser din opgave og er billigst mulig – det vil sige uden at der sidder udstyr, der ikke er brug for – men alligevel er fremtidssikret, energieffektiv, kan produceres på betryggende vis og ikke mindst er mekanisk optimal. Det er her, elektronikudvikling kommer ind i billedet.

Når vi tager fat på en ny opgave, er tavlen principielt helt ren. Vi bruger dog gerne den erfaring, vi har opbygget gennem tiden, så vi ikke kommer til at opfinde den dybe tallerken to gange, men ellers har vi stort fokus på elektronikudvikling.

Vi har en hel portefølje af forskellige PC-platforme, som vi kan drage nytte af, når løsningen ligger i blot at tilrette en af disse til den nye opgave.

Det betyder, at vi ofte er i stand til at tilbyde en helt kundespecifik løsning, takket være vores elektronikudvikling, og alligevel kan garantere en driftsikkerhed, som allerede er påvist igennem flere års leverancer. ​

Men selvom vi har vores udviklingsfaciliteter, med elektronikudvikling i fokus, er Instrumeter ikke et udviklingshus. Vi kan kun påtage os opgaver, der leder til efterfølgende produktion.

Prisen for at udvikle en løsning hos os vil til gengæld være betydeligt lavere, da vi også selv er interesserede i at investere i vores produktion i form af elektronikudvikling.​

For os er elektronikudvikling også at hjælpe dig med at udvikle din virksomhed, så der bliver mest mulig udbytte af at skifte til outsourcing. ​

Vi varetager jo ikke blot produktionen, men også logistikken, kvalitetsstyringen/-dokumentationen, sporbarhed og løbende teknologisk optimering mod udbuddet af komponenter på markedet.

Desuden sørger vi for, at din software kan fungere i hardwaren i årtier, selvom de oprindelige komponenter for længst er udgået.

Kontakt os og hør mere om elektronikudvikling

Hvis du ønsker at høre mere om elektronikudvikling hos os i Birkerød, er du velkommen til at kontakte os på telefon 45 50 58 10 eller e-mail mail@instrumeter.dk.

Kontakt os