Udvikling

​Hos Instrumeter lever vi af at producere elektroniske apparater, som er langtidsholdbare og driftsikre, til den danske industri.

Skal du have udviklet nye elektronik-løsninger, så er du kommet til den rigtige elektronikudvikler. Hos os er elektronikudvikling et kernebegreb. Vi følger konstant med den nyeste udvikling i branchen.

Vi udvikler vores hardware sammen med dig og din udviklingsafdeling, så du er sikker på at ende ud med en løsning, der er tilpasset dine behov.

For at levere kvalitetssikrede løsninger til dig, har vi en stor udviklingsafdeling. Dertil har vi et veludrustet mekanisk værksted, som er dedikeret til at samarbejde med dig.

Vores vigtigste mål er, at du kan få den rigtige løsning.

Har du brug for en løsning?

Kosteffektive løsninger

Når vi leverer elektronik produkter, kan du forvente at få netop det produkt, der bedst passer til dine behov.

Du får løsninger, der giver mening for dig.

Vores fokus er altid at levere fremtidssikrede og energieffektive produkter, der kan produceres på betryggende vis, og som er mekanisk optimale.

Konstant elektronikudvikling

Når vi tager fat på en ny opgave, er tavlen principielt helt ren.

Vores lange tid i branchen har lært os om de forskellige produktionsbehov, den danske industri har, og hvilke løsninger der fungerer, så dagligdagen kan fortsætte på optimal vis.

Vores erfaring har lært os, at en konstant elektronikudvikling er et must, så du altid kan få optimerede produkter.

Fleksible PC-platforme

I forhold til industri PC’er har vi en hel portefølje af forskellige PC-platforme, som vi kan drage nytte af til at imødekomme forskellige behov. Processen ligger i at tilrette og tilpasse en PC-platform, så den er skræddersyet til dig. Platformene er blevet gennemtestede, så de sikrer dig en høj produktionsstandard.

Vores fleksible PC-platforme sikrer, at vi kan optimere vores leveringstid, så du hurtigt kan få den løsning, du har brug for. Det betyder, at vi er i stand til at imødekomme dine behov, uden du skal udsættes for en lang ventetid.

Det kalder vi OEM-design.

Du kan være tryg velvidende, at du får hårdføre industri-PC’er, når du samarbejder med os. Den fortsatte elektronikudvikling, vi konstant arbejder videre på, gør, at du er garanteret en høj driftsikkerhed, som er påvist igennem flere års leverancer. ​

Læs mere om OEM-design

Opgaver, der fører til produktion

I vores udviklingsfaciliteter har vi elektronikudvikling i fokus, men Instrumeter er ikke udlukkende et udviklingshus. Vi påtager os opgaver, der leder til efterfølgende produktion.

Vi udvikler og producerer i samarbejde med dig

Prisen for at udvikle en løsning hos os vil være betydeligt lavere, da vi selv er interesserede i at investere i vores produktion i form af elektronikudvikling.​

For os er elektronikudvikling også at hjælpe dig med at udvikle din virksomhed, så der bliver mest mulig udbytte for dig, når du skifter til at outsource din elektronikudvikling- og produktion. ​

Vi varetager ikke blot produktionen, men også logistikken, kvalitetsstyringen/-dokumentationen, sporbarhed og løbende teknologisk optimering mod udbuddet af komponenter på markedet.

Desuden sørger vi for, at din software kan fungere i hardwaren i årtier med vores Product Life Cycle Support. Vi udskifter blot komponenterne i din PC, så du kan fortsætte med at arbejde på din platform.

Har du brug for nye industri-PC’er?

Hvis du ønsker at høre mere om elektronikudvikling hos os i Birkerød, er du velkommen til at kontakte os.

Ring til os
Skriv til os