Skip to main content

Rugged PC


​Instrumeter A/S i Birkerød fremstiller Rugged PC til den danske industri i hele landet.

En rugged PC er en nødvendighed i barske miljøer, hvor der stilles høje krav til udstyret. En rugged computer er lavet af materialer, der tåler det omgivende barske miljø, som ofte findes inden for fødevareindustrien eller anden industri under veterinær kontrol.

Et barskt miljø kan i denne forbindelse karakteriseres som et sted, hvor udstyret bliver udsat for kuldegrader, høje varmegrader, hårdfør behandling eller lignende.

En rugged PC er en hårdfør PC

En rugged computer er en industriel PC-løsning af robust eller hårdfør kvalitet, der imødekommer kundens ønsker og behov. ​

Vi har blandt meget andet erfaring med at udføre Rugged PC’er med indbygget panserglas i forbindelse med forhindring af potentielt hærværk på udstyret. Desuden har vi omfattende erfaring i produktion af rugged PC’er til fødevareindustrien.

Kontakt for yderligere information om en rugged computer

Ønsker du eller din virksomhed at indgå et samarbejde omkring en rugged computer, står vi klar som jeres professionelle elektronik-outsourcingpartner.

Læs mere om outsourcing her

Hvis du ikke finder, hvad du ønsker her på hjemmesiden, står vi naturligvis altid parat med råd og vejledning i det enkelte tilfælde omkring valg af en rugged computer.

Fang os på telefon 45 50 58 10 eller e-mail mail@instrumeter.dk og tag en snak med os om fremstilling af en rugged pc til din virksomhed.

Kontakt os