Skip to main content

Outsourcing hardwareproduktion


​Ønsker din virksomhed outsourcing af hardware-produktion, så læs mere her.

Instrumeter i Birkerød varetager outsourcing af hardware-produktion for industrielle kunder i hele Danmark. Med mere end 30 års erfaring inden for outsourcing af hardware-produktion kan vi tilbyde en enorm ekspertise inden for produktion af computersystemer.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger i forbindelse med outsourcing af hardware-produktionen. ​

Vi koncentrerer os om OEM-produktion, der netop sikrer din virksomhed, at jeres hardware bliver lavet præcis efter jeres ønsker og behov. Ikke mere og ikke mindre. I et tæt samarbejde med jer udvikler og producerer vi de nødvendige komponenter – mobile som stationære systemer.

Fordele ved outsourcing af hardware-produktion

Outsourcing af hardware-produktionen kan være til stor gavn i en virksomhed. I sidste ende er der penge at spare, når en hel afdeling kan outsources. Og Instrumeter fungerer netop som en afdeling under jeres virksomhed.

Vi tilbyder:

  • Vores omfattende knowhow inden for opbygning, opdatering og vedligeholdelse af industri PC’er og andre computerløsninger.
  • At finansierer din virksomheds lager – VMI lager.​


Med andre ord kan du både spare penge og plads ved outsourcing af hardware-produktion til os. Og lægger du halvdelen af din næste elektronikproduktion hos os, garanterer vi:

  • Hurtig levering – Just in Time
  • Et produkt med et højt kvalitetsindhold
  • Billigere levering end ved enhver anden leverandør

I forbindelse med outsourcing af hardware-produktionen tilbyder vi også apparatmontage og box building.

​Klik her for at læse mere om: apparatmontage.
Klik her for at læse mere om: boxbuilding.

Vi arbejder efter normerne – REACH, RoHS, ISO9001, FDA og lignende. Med Instrumeter som outsourcingpartner er du sikret kvalitet fra inderst til yderst.

Kontakt Instrumeter for yderligere information

Vi har kunder i hele landet og tager gerne en uforpligtende snak med dig og dine kolleger for at høre, om Instrumeter kan tilbyde jer en ideel løsning inden for outsourcing af hardware-produktion.

Vi kan kontaktes på telefon 45 50 58 10. Du kan også klikke her og udfylde vores kontaktformular.​​

Kontakt os