Om os

Hårdføre industri PC til Dansk Industri

​​Med domicil i Birkerød har vi nærhed til Dansk Industri, og stor fleksibilitet i forholdet til vore kunder.

  • Nærheden betyder, at vi er lette at kommunikere med og vejen fra idé til fungerende prototype er ikke lang.
  • Fleksibiliteten gør, at vi let og hurtigt kan anpasse os til din virkelighed.
  • Hasteleverancer kan ofte effektueres med kort varsel og skulle en Industri computer eller PC være fejlbehæftet, så er der ikke tre containere på vej fra det fjerne, som har samme fejl.​

Vi kalder det OEM-kvalitet

Skræddersyede industri computer

​Vores Industri PC Produktion er Dansk og vores Design er også Dansk.

Samtidig er Vores Design også Dit Design – Vi udvikler altid din Industri PC og computer sammen med dig, så den passer præcis til din maskine.

Til dette brug har vi på elektronikfabrikken i Birkerød en elektronikudviklingsafdeling samt et mekanisk modelværksted.

Vi kan derfor på meget kort tid fremstille både prototyper og nulserier, som er såvel mekanisk som elektrisk identiske med den endelige Industri Computer eller PC.

VI kalder det OEM-design

Elektronikfabrik med 30 års erfaring

​​Instrumeter har været underleverandør af elektronisk hardware til Dansk Industri i over 30 år. Især industri computer og pc er der blevet leveret mange af.

Vi står i dag med helt moderne, up-to-date produktions- og test faciliteter. De airkonditionerede og luftfugtigheds regulerede produktionsrum, monteret med specielle antistatiske gulve og -borde, giver god EMC sikkerhed, og dermed lav fejlrate og lang holdbarhed i vore produkter.

Dette, kombineret med støvfri rum og moderne computer-styrede testfaciliteter, sikrer dig det bedste udbytte af din investering i Instrumeter som underleverandør og outsourcing partner.​

Vi kalder det OEM-produktion