Skip to main content

Om Instrumeter


Et godt arbejdsmiljø

Hos Instrumeter betyder vores medarbejderes velvære utrolig meget for os. Glade medarbejdere, der arbejder under gode forhold, sikrer, at du som kunde får et produkt, der er lavet i et ordenligt miljø.

For at sikre et fornuftigt arbejdsmiljø, har vi indrettet vores lokaler i Birkerød, så der er lyst og luftigt. Vi har monteret luftkonditionering i bygningen, som styrer temperatur, udskiftning af luft og luftfugtigheden for bedst mulig komfort.

Sikrer vi vores medarbejdere et godt arbejdsmiljø, sikrer vi dig som kunde den bedst mulige løsning.

Effektiv elektronik­produktion

Håndteringen fra varemodtagelse gennem elektronikproduktion til nedpakning og forsendelse er gjort så enkel som mulig. Gennem udpræget brug af kørebure, vogne og løfteapparater er alt fysisk hårdt belastende arbejde elimineret.

Dette giver en effektiv elektronikproduktion, slagkraftige priser og tilfredse kunder.

Hårdføre industri-PC’er til Dansk Industri

Med domicil i Birkerød har vi nærhed til Dansk Industri og stor fleksibilitet til at imødekomme vores kunder.

  • Nærheden betyder, at vi er lette at kommunikere med, og vejen fra idé til fungerende prototype er ikke lang.
  • Fleksibiliteten gør, at vi let og hurtigt kan anpasse os til din virkelighed.
  • Hasteleverancer kan ofte effektueres med kort varsel, og skulle en industri computer- eller PC være fejlbehæftet, så er der ikke tre containere på vej fra det fjerne, som har samme fejl.​

Vi kalder det OEM-kvalitet

Skræddersyede industri-PC’er til 24/7 drift

Vores industri PC-produktion er dansk og vores design er også dansk.

Samtidig er vores design også dit design. Vi udvikler altid din industri-PC sammen med dig, så den passer præcis til dine behov.

Til dette brug har vi på elektronikfabrikken i Birkerød en elektronikudviklingsafdeling samt et mekanisk modelværksted, der sikrer en høj kvalitet.

Vi kan derfor på meget kort tid fremstille både prototyper og nulserier, som er såvel mekanisk som elektrisk identiske med den endelige industri computer eller PC.

Vi kalder det OEM-design

Elektronikfabrik med 30 års erfaring

​​Instrumeter har været underleverandør af elektronisk hardware til Dansk Industri i over 30 år; især industri computere- og PC’er er der blevet leveret mange af. Vi har gennem årene leveret solide og driftssikre IT-løsninger til et hav af forskellige virksomheder her i danmark.

I dag står vi med moderne, up-to-date produktions- og test faciliteter. Antistatiske gulve og -borde, der giver EMC sikkerhed, en lav fejlrate og langtidsholdbare produkter. Vores produktionsrum er luftfugtigheds regulerede samt airkonditionerede, hvilket sikrer et konstant produktionsmiljø.

Vi vil sikre dig det bedste udbytte af din investering, når du vælger os som underleverandør og outsourcing partner.​

Vi kalder det OEM-produktion