Skip to main content

Industrial PC


Hos Instrumeter A/S i Birkerød udvikler og fremstiller vi industrial PC til alle i den danske industri, der varetager arbejdsopgaver, der kræver en industri computer.

Vi er en omfattende elektronikfabrik med mange års erfaring, der tilbyder specialtilpassede løsninger i forbindelse med udvikling og produktion af en industrial PC. Så har jeres virksomhed et konkret behov for at få fremstillet en industri computer, kan I trygt kontakte os hos Instrumeter A/S.

Industrial PC og flere andre produkter

Vi både udvikler og fremstiller industri computer og industrial PC, men det er ikke de eneste produkter, vi kan tilbyde.

Vi tilbyder blandt andet også:

Derudover kan vi også fungere som outsourcing partner, hvor vi blandt andet tilbyder just-in-time levering samt attraktive priser.

Kontakt os og hør mere om en industri computer

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig og din virksomhed, når det kommer til fremstilling af en industri computer, der opfylder jeres specifikke behov? Eller har du nogle spørgsmål til vores produktion af en industrial computer?

Uanset hvad din henvendelse må dreje sig om, er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring i dag på telefon 45 50 58 10 eller skriv til vores e-mail mail@instrumeter.dk.​

Kontakt os