Skip to main content

Hvad kan vi


Du laver i dag en maskine* som du lever af at sælge ude i verden. I din maskine bruger du en industri computer med (berørings)fladskærm til at varetage kontakten mellem maskinen og brugeren ……eller det vil du ihvertfald gerne gøre.

Så er det Instrumeter kan hjælpe med at enten ny- eller re-designe en industri pc, der passer perfekt som en integreret del af din maskine. Derefter kan vi producere din industri computer på vores Elektronikfabrik i Birkerød både effektivt, fleksibelt og billigt.

Vi producerer din industri pc som en nøglefærdig enhed og leverer som du ønsker(dag til dag fra bufferlager, just in time, bulk et c.), mens du sørger for at lave den software der skal til for at få din maskine til at fungere optimalt.​

Vi forventer at din maskine skal kunne produceres de næste 10 år og dér kan vi sørge for at du kan bruge den samme industri pc i alle disse år. Vi følger hele tiden den teknologiske udvikling og tilretter din industri computer så den kan bruge de nye komponenter og stadig fungere som oprindeligt aftalt.

Det er hvad vi kan

* Blodgasanalyse-, iscreme-, høst-, navigations-, transport-, træfældnings-, entreprenør-, grafiske-, info-, doserings-, spille-, bakterieanalyse- og brandbiler er altsammen eksempler på maskiner​

Kontakt os