Skip to main content

Elektronikudvikling


Elektronikudvikling er et kernebegreb hos os; at udvikle vores hardware, sammen med dig og din udviklingsafdeling, til vi når en løsning på din opgave, er vores fokus.

Vi lever af at producere elektronisk hardware som underleverandør til Dansk Industri, men vi kan jo ikke producere noget, der ikke eksisterer.

Til den ende har vi både en fuld PC-udviklingsafdeling, der står for elektronikudvikling, og et veludrustet mekanisk værksted, som er dedikeret mod at samarbejde med vores kunder om at finde netop den rigtige løsning til den stillede opgave.

Effektiv udvikling af jeres elektronik

Vi stræber efter at finde frem til en effektiv løsning, der både løser din opgave, og som samtidig er billigst mulig; vi er først og fremmest kvalitetsbevidste, men i den grad også prisbevidste .

Det vil sige, at du får al det udstyr, som du har brug for, uden at du skal betale ekstra for funktionaliteter, du ikke kommer til at bruge.

Vores mål er at levere en fremtidssikret og energieffektiv løsning, som ikke mindst er mekanisk optimal, men dertil er produceret på betryggende vis. Det er her, at elektronikudvikling kommer ind i billedet.

Når vi tager fat på en ny opgave, er tavlen principielt helt ren. Vi bruger den erfaring og ekspertise, vi har opbygget gennem tiden, så vi ikke kommer til at opfinde den dybe tallerken to gange. Vi lytter til dine behov, krav og ønsker, hvorefter vi påbegynder udviklingsprocessen.

Vi har en hel portefølje af forskellige PC-platforme, som vi kan drage nytte af, når løsningen ligger i at tilrette en af disse til den nye opgave.

Det betyder, at vi ofte er i stand til at tilbyde en helt kundespecifik løsning, takket være vores elektronikudvikling, og alligevel kan garantere en driftsikkerhed, som allerede er påvist igennem flere års leverancer. ​

Men selvom vi har vores udviklingsfaciliteter, med elektronikudvikling i fokus, er Instrumeter ikke et udviklingshus. Vi kan kun påtage os opgaver, der leder til efterfølgende produktion.

Et fælles samarbejde

Prisen for at udvikle en løsning hos os vil være betydeligt lavere end andre elektronikudviklere, da vi også selv er interesserede i at investere i vores produktion i form af elektronikudvikling.​ Vi er på en fortsat rejse inden for udvikling af elektronik, og det vil du mærke i vores konstante nysgerrighed og lyst til at forbedre udviklings- og produktionsprocessen.

For os er elektronikudvikling også at hjælpe dig med at udvikle din virksomhed, så der bliver mest mulig udbytte af at skifte til outsourcing. ​

Vi varetager ikke blot produktionen, men også logistikken, kvalitetsstyringen/-dokumentationen, sporbarhed og løbende teknologisk optimering mod udbuddet af komponenter på markedet.

Desuden sørger vi for, at din software kan fungere i hardwaren i årtier, selvom de oprindelige komponenter for længst er udgået.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Hvis du ønsker at høre mere om elektronikudvikling hos os i Birkerød, er du velkommen til at kontakte os på telefon 45 50 58 10 eller e-mail mail@instrumeter.dk.

Kontakt os