Skip to main content

Apparatmontage


I forbindelse med en virksomheds outsourcing af hardwareproduktionentilbyder Instrumeter A/S i Birkerød også apparatmontage. Vi tilbyder at styre hele processen, så kunden ikke behøver at spekulere på denne del. På denne måde kan man sige, at Instrumeter indgår som en underafdeling for kunden.

Instrumeters dygtige medarbejdere med mangeårig erfaring foretager apparatmontage. Ud fra kundernes forventninger og behov samler vi diverse elektroniske enheder for den givne virksomhed.

Kundespecifikationer

Alt vi behøver fra kunden i forbindelse med apparatmontage er at vide, hvilke særlige specifikationer arbejdet skal udføres ud fra.​

Vi sikrer altid kvaliteten i enhver arbejdsgang, hvilket kommer vores kunder i hele landet til gode. Dette gør vi blandt andet ved at arbejde efter følgende normer: REACH, RoHS, ISO9001 og FDA.

Spørgsmål til apparatmontage?

Skulle du have spørgsmål til dette eller et andet af Instrumeters arbejdsområder, står vi naturligvis klar til at besvare disse.

Du kan kontakte os på telefon 45 50 58 10 eller e-mail mail@instrumeter.dk. Vi står til rådighed med svar, råd og vejledning om apparatmontage. Vi kan også kontaktes via vores kontaktformular her på siden ​​

Kontakt os